Tuesday, September 18, 2012

Rambut Mommy lagi..


Baby Khadeeja dah 3 bulan lebih dah sekarang.. orang selalu tanya.. dah pandai ape ek??? ermm saya tak pandai jawab soalan tu..kalau saya cakap nanti orang cakap alaaa.. anak I lagi pandai. Alaah bagi saya..biasa laa baby usia macam tu sama aje lah kan.. bergolek-golek ke.. nak meniarap ke.. tak tau laa kalau ada yang boleh membaca ke..haaa.. yang tu memang tahap bijaksana.

Lagi satu kalau dah mula main-main air liur tu orang kata nanti gugur rambut mommy dia.. E'eh ye laa betul.. rambut saya macam tu laah..gugur. lagi..dan lagi..dan lagi..semua tempat ada. Masa lepas lahirkan Agharr dulu pun macam tu jugak, rasanya saya potong rambut pendek-pendek.. lepas tu menyesal sebab rambut ni jenis lambat nak panjang. Tapi kali ni.. saya gunting rambut jugak, tapi tak pendek sangat.. rasanya masa saya pregnant dulu rambut boleh dikatakan macam tak de gugur langsung..subur aje..kulit pun glowing aje (eeek..) tapi mungkin jugak sepanjang sembilan bulan tu.. hari-hari makan vitamin..segala pemakanan.. kesihatan dijaga. Lepas bersalin..jamu tak habis makan.. vitamin pun kadang-kadang aje saya telan. Tak de motivasi.. tapi sekadar pandangan saya aje laa.. Jangan percaya pun sebab saya tak de tauliah ye.

6 comments:

  1. samelah kite... anak main air liur, dah pndai tari rambut mummy time kte agah dia. rambut depan saya ketara botak....uwaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg betul lah ape yg org ckp ek psal baby main air liur ni..hmm mmg x habis2 bekorban laa kite jd mommy ni kan..hehe

      Delete
  2. Rindunya....x pe rambut akan panjang..mesti makin comel khadeeja kan? Agharr sayang adik tak? jaga diri bebaik tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Umi.. hehe rmbut ni dah pndek pun x habis2 gugur lg..Agharr sayang kott kat khadeeja..errr..jeles lbih tepat..haha

      Delete
  3. mmm baby azzalia xmain air liur tp rambut saya gugur jugak..uwaaa camne tuh..

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete