Tuesday, September 18, 2012

Rambut Mommy lagi..


Baby Khadeeja dah 3 bulan lebih dah sekarang.. orang selalu tanya.. dah pandai ape ek??? ermm saya tak pandai jawab soalan tu..kalau saya cakap nanti orang cakap alaaa.. anak I lagi pandai. Alaah bagi saya..biasa laa baby usia macam tu sama aje lah kan.. bergolek-golek ke.. nak meniarap ke.. tak tau laa kalau ada yang boleh membaca ke..haaa.. yang tu memang tahap bijaksana.

Lagi satu kalau dah mula main-main air liur tu orang kata nanti gugur rambut mommy dia.. E'eh ye laa betul.. rambut saya macam tu laah..gugur. lagi..dan lagi..dan lagi..semua tempat ada. Masa lepas lahirkan Agharr dulu pun macam tu jugak, rasanya saya potong rambut pendek-pendek.. lepas tu menyesal sebab rambut ni jenis lambat nak panjang. Tapi kali ni.. saya gunting rambut jugak, tapi tak pendek sangat.. rasanya masa saya pregnant dulu rambut boleh dikatakan macam tak de gugur langsung..subur aje..kulit pun glowing aje (eeek..) tapi mungkin jugak sepanjang sembilan bulan tu.. hari-hari makan vitamin..segala pemakanan.. kesihatan dijaga. Lepas bersalin..jamu tak habis makan.. vitamin pun kadang-kadang aje saya telan. Tak de motivasi.. tapi sekadar pandangan saya aje laa.. Jangan percaya pun sebab saya tak de tauliah ye.

Deyy.. Ape laa..

Lamanya saya tak jenguk sini..smpai lupa password dah..tapi sejak last post haritu (lama dah..) baru saya tau cara nak reply komen. Selama ni saya reply guna ruangan komen tu jugak (kalau ada laa)..haha..apa laa.. buta huruf kott.. macamanalah saya tak pernah perasan perkataan reply kat situ hehe. Tak pe.. tak pe.. nasib baik saya Invisible Mommy..who cares...heee.