Sunday, June 3, 2012

100% Genuine Girl - Little Khadeeja

Alhamdulillah.. pada 1 Jun 2012 lepas saya dah pun selamat melahirkan puteri kecil kami. Kebetulan pada tarikh tersebut saya dah mula rasa sakit-sakit perut sejak dari pukul 7.15 pagi lagi. Jam 9 pagi saya ke hospital dan kebetulan pula lagi semasa di toilet hospital, dah ada keluar tanda lendir bercampur darah... maka jadinya saya rasa sahih lah saya dah ada tanda nak bersalin ni.

Saya terus di bawa ke labor room pada 10.10 pagi kerana bukaan ketika itu sudah pun 4 cm..ingatkan dah 7cm ke.. 8cm ke..hehe. Alhamdulillah lagi sekali.. bila puteri kecil kami lahir pada jam 12.20 tengahari..(hehe sempat laah Abah dia teman dan menyaksikan  aksi Mommy di bilik bersalin tu.. dan paling penting Abah dia sempat solat Jumaat ) Bertuah betul..

Our Little Princess..Khadeeja...

Boy ke..Girl ni... hehe..xpe lepas ni kite pkai riben byk2 ye..