Wednesday, February 15, 2012

Mandi Bertemankan Mommy

Melayan Agharr mandi petang tadi kat belakang rumah.... bagi lah Agharr bergumbira berendam dalam besen tu berbekalkan sudu bubur ayam Mc D.

Semua Aksi di bawah ini adalah di bawah permerhatian MommyAgharr.







Friday, February 10, 2012

Mesti Pink ke ???...

Minggu lepas saya dah mula beli kelengkapan untuk menyambut baby baru saya ni. Beberapa hari sebelum tu saya sibuk buat list barang yang perlu di beli, tiba-tiba rasa blurr pulak nak fikirkan senarai tu, jadi saya mulakan dengan beli baju-baju baby dulu lah.. orang kata kalau dapat baby girl senang aje sebab baju-baju untuk diorang ni banyak sampai tak tahu nak pilih... tapi bagi saya.. mungkin sebab tak biasa belek baju budak-budak perempuan ni saya jadi blank terus.

Masa beratur kat kaunter suami tengok baju-baju yang saya dah pilih, terkejut dia.. Kenapa semua warna pink???? Sampai saya pun jadi terkejut jugak..heheh terus pegi pilih lagi sekali color lain.. lagipun masa baby tiga bulan pertama tu.. pakai baju apa-apa color pun boleh kottt.. seluar pendek je senang kan...









 Buat Mommy Happy...