Friday, January 6, 2012

Ada Baby Lagi...

Assalamualaikum..

Hmmm.. berehat panjang saya sejak kebelakangan ni...Dan Alhamdulillah... saya di beri rezeki oleh Allah SWT untuk hamil lagi.. dan berita terbaru yang ingin saya kongsikan dengan penuh rasa syukur dan nikmat ini kandungan saya kini sudahpun memasuki usia 21 minggu. InsyaAllah..mungkin saya akan melahirkan baby baru kami ni pada 28 May 2012..( hahaha..sama tarikh lahir dengan Agharr). Semoga segala-galanya sihat dan selamat..

13 comments:

  1. tahniah... hehe..
    sama lah due date yang doc bg kat saya tu..
    :)

    ReplyDelete
  2. wah. tahniah2. murah rezekinya ye. samalah due ngan kita.....

    ReplyDelete
  3. Tahniah,
    patut la dah lama senyap..alhamdulillah, seronok sagt dengar sebab saat paling indah adalah bila berbadan dua...semoga semuanya selamat..umi doakan semoga Allah berikan rahmat dan limpahan rezeki pada mommy...

    ReplyDelete
  4. Hi Hikari.. hahaha..sama laa kite ek..tu laa sebenarnya dari tadi saya godek-godek sini nak cari link blog Hikari sbb ari tu ada baca msa Hikari bgtau dah pregnant tu..lgpun saya agak2 due date lbih kurang. Alhamdulillah Hikari muncul kat sini. Kalo nak tau ini rezeki langit ramadhan namanya..hehehe.. Tahniah lagi sekali untuk Hikari.

    ReplyDelete
  5. Salam Tahniah utk Qasehqaleef jugak.. nnt dah bsalin nnt kite serentak update gambo baby sama-sama..heheh.. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  6. Salam Umi.. rindu kat umi hihi.. Terima ksih..mmg dah lama x update sini sbb x berapa nak sihat spnjang awal pregnant aritu. Lagipun bgtau lambat sikit maklumlah baby no 2..hehe.Alhamdulillah

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. Agharr nak dpt adik! hee~...

    Doakan sy pula.Masih berharap & berusaha =)

    ReplyDelete
  8. abah dia yg excited nie...hehehehe

    ReplyDelete
  9. Hi LeeyanaRadhi.. Alhamdulillah.

    InsyaAllah giliran Leeyana akn tba nnt.Allah akan berikan hnya yg tbaik utk anda bdua. Aaamiin.

    ReplyDelete
  10. Ye laa exited lbih sbb AbahAgharr punya pasal laa ni..hahahah..

    ReplyDelete
  11. Alhamdullillah... tahniah mommy :)

    ReplyDelete
  12. Terima ksih Lady Mira..Alhamdulillah

    ReplyDelete
  13. Moomy Aghar, tahniah ye...take care=)

    ReplyDelete