Saturday, May 14, 2011

Aikk... Komen Hilang Pulak...huhuhu

Hari ni bila saya nak update blog saya, saya perhatikan banyak komen-komen dah hilang. Saya pun cuba google, mungkin ada yang lain-lain pun hadapi perkara ni, rupanya bukan saya sorang je. Mula-mula saya risau jugak kalau orang ingat saya dah delete komen-komen tu. Mintak maaf ye, saya tak delete pun dan tak tau sebabnya. saya sangat-sangat menghargai komen dari sesiapa sahaja.

Mintak maaf banyak -banyak ye.. Saya tak sombong..hehehhe

Sekian, Terima Kasih..

2 comments:

  1. x sure lak nie..mybe effect dr blogspot yg x leh login semalam kot..:)

    ReplyDelete
  2. Ye ke Gieyana, sy mnggelabah gak woo.. risau gak kalo org ingat sy yg delete komen dorg. Dah laa blog sy ni x popular..heheh

    ReplyDelete