Thursday, April 28, 2011

Glee.. Gwyneth.. Glee.. Hmmm..

Minggu ni saya agak bosan sikit di office. Selalunya saya sibuk kerja gila babi setiap awal bulan, Tapi, selepas 15hb setiap bulan saya selalunya jugak relax sampai tak tau nak buat apa dah. Best kan!!

Kadang-kadang bila tengah duduk sorang-sorang tu, tiba-tiba saya boleh mengelamun saya  menyanyi macam Gwyneth Paltrow dalam Glee  . pastu semua orang kat office tu pun nyanyi dan menari jugak..hahah..Bzzzzztt.. saya setakat mengelamun ok. Tapi dalam kereta masa balik rumah terkeluar jugak perangai tu. Hehe suami saya tak terkejut tiba-tiba saya menyanyi macam tu. Orang kat luar pun boleh dengar punya lah.

Hmmm..Ada satu lagi ahli keluarga yang dah mula menerima perangai saya..... Agharr!!!.. Let's sing together!!!.
  






Hehe ni laa keje saya tengah malam.. download Glee kat Youtube! Suka sangat..sangat..sangat.. Sorry! Ermm Sempena Royal Wedding Week ni pun saya ada berangan melambai-lambai tangan macam Lady D.. Perasssann!!.. Ehh!! this is the way I'm feeling goood !!!

4 comments:

  1. ouhhhh just loved it!!! mmg ble berangan sorg2 ni, seriously!

    ReplyDelete
  2. haha..mmg itu le kje sy sjak kcik..berangan..syok sndiri...perasan..hehe..

    ReplyDelete
  3. berangan tu sgt best kan.......su pun suka

    ReplyDelete
  4. Kalau Su suka.. saya lebih-lebih lagi suka..hehe..dan lebih lagi, berangan tu percuma aje..

    ReplyDelete