Sunday, March 27, 2011

Hagemaru Handsome kan..??


Ini Sarah. Anak kakak saya. Saya dan kakak saya berkahwin sama tarikh. Kalau saya pregnant sama tahun dengan akak saya masa tu, mesti anak kami sebaya. Tapi, tak baik berkalau-kalau, Astaghfirullah.

Kitaorang rapat sangat tau. Sarah pun panggil saya Mommy. Masa saya pregnant dia kata, "Oooh, dulu, Sarah pun duduk dalam perut Mommy eh??". Susah skit nak jawab, sebab dia tak pernah tengok mak dia pregnant.

Kalau budak perempuan lain suka main teddy bear ke Barbie semua,( Dolly tu pun orang bagi). Bila dia sendiri yang pilih, kereta mainanlah, robot lah, jigsaw puzzle lah, lego dan sewaktu dengannya. Tapi kalau pilih color pandai plak nak color pink.

Tapi, taste Sarah memang lain sikit. Dia selalu cakap dia nak kawin dengan Hagemaru. Kusss semangat taste ngko. Mintak simpang ngan bad taste ko tu Sarah,  Nasib baik kecik lagi. Nanti dah besar pilih orang elok-elok ye Anak ye..


Kartun Hagemaru ni tak senonoh kan perangai dia? Kartun ni tak sesuai untuk kanak-kanak sebenarnya (bagi saya laa). Ntah laah. Suka hati laa kalau sesiapa nak tengok.

No comments:

Post a Comment