Saturday, March 26, 2011

Don't Play With Your Food

Macarons.. sejak dua menjak ni orang dok sibuk-sibuk pasal benda alah ni. Minggu lepas keluar paper, sampai meleleh air liur teringin nak merasa si Macarons nih. Tadi pegi beli barang dapur kat Carrefour masa nak balik, ada plak jual (macam tiba-tiba kan..) Dlm Satu gelas tu, dalam 12-13 keping kot harga RM4.50. Best ke?? Rasa macam..ok laa..sedap laa..ok laa..boleh laa.. Tapi takde laa sampai nak mimpi-mimpi lagi beli benda ni. Oh yee..saya blom try yang ada filling sebab color oren je yang tinggal.

 Eat your food and don't play with it!!! 


Tempat saya bermain-bermain Macarons. Tak pe lah! saya dah makan.

2 comments:

  1. Manis, tp x de laa manis sgt mcm cotton candy tu. Manis mcm kuih bangkit tu....(penggemar macarons jgn mrh)manis aje yg sama..hihi

    ReplyDelete